Известие

Collapse
No announcement yet.

НОВАК!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е зна4и стигнахме до АЛФА 1,6 16 ВИНТ. !!!!
    А аз разполагам с 5000 хилки и съм се сприал на алфа ,не съм юрка4 ,но от време на време ми ска4а не6то и требе да стъпя,нали се се6тате за каккво говоря!!
    Един съвет от мен : не копуваи от авто къща,причината е
    + смятай си още 1к отгоре за да влезеш в нея и да караш, разбирай консумативи и някоя екстра
    Купи си колата от алфист,защото се предполага,че човека си е поддържал колата и няма да имаш главоболия
    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от wasp
      Ако нямаш пари за нова - защо да не е боксер вместо по-стар ТС?

Те такова животно нема! Ше объркате човека бре! При 146 боксерите ВИНАГИ са по-стари!
      Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso

Те такова животно нема! Ше объркате човека бре! При 146 боксерите ВИНАГИ са по-стари!
        пцолютну - отделно къв е тоя 16в 1.6 ?!?!
        аз си мислех че само 1.7 има 16в
        Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
        Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Колегата може да е имал предвид да се вземе някой от последните боксери, вместо първите ТС. Годините са почти същите, а цените се различават малко
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Единствения ТС преди боксьора е 2.0! Нема боксер, който да си заслужава пред 2.0ТС!

Comment

Единствения ТС преди боксьора е 2.0! Нема боксер, който да си заслужава пред 2.0ТС!
              e тея ТС 8в в 155 не са ли стари?
              Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV

Comment

Първоначално публикувано от pent
                за тия пари или взимаш от изпипан джамбазин алфа тип таралясник... 1.4 двигател

или от приятел/познат/ взмиаш читава алфа ТС

ПС.
                ако извадиш още 1к отгоре, е сега вече си говорим за кола
                + смятай си още 1к отгоре за да влезеш в нея и да караш, разбирай консумативи и някоя екстра
                добре го е казал колегата, аз като си пуснах обява, че е продавам моита за 6к, стегната и обслужена в обявите всички(почти) се изказаха че цената е надута много. ама които кара знае как стоят нещата. искаш хубаво- плащаш
                НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Първоначално публикувано от vladu
                  Първоначално публикувано от georgievst
                  Най вече зависи от това какъв по характер шофьор си ако търсиш динамика 1.8 или 2.0 Туин спарк. Ако искаш да бъде по-икономичен JTD. Да не се обиждат колегите ама боксерите са вече история за Алфа Ромео.
                  Всичко си зависи с какви пари разполагаш. Аз например следващата ми кола смятам да е за към 10-15 хил. (ест. че няма да е боксер, но ако ги произвеждаха, ЩЕШЕ да е боксер).

имаш шанс друже - субару са живи

Да не забравяме и Порше...
                  Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
                    Първоначално публикувано от georgievst
                    Най вече зависи от това какъв по характер шофьор си ако търсиш динамика 1.8 или 2.0 Туин спарк. Ако искаш да бъде по-икономичен JTD. Да не се обиждат колегите ама боксерите са вече история за Алфа Ромео.
                    Всичко си зависи с какви пари разполагаш. Аз например следващата ми кола смятам да е за към 10-15 хил. (ест. че няма да е боксер, но ако ги произвеждаха, ЩЕШЕ да е боксер).

имаш шанс друже - субару са живи

Да не забравяме и Порше...
                    те па кво? боксер и бокстер ли бъркаме?

Comment

Не бе Порше имат боксери 6 цилиндрови и В8 на кайена.

Comment

не съм ги знаил ... да ме извинява колегата по-горе

Comment

не съм ги знаил ... да ме извинява колегата по-горе
                          е как бреее

Jeremy Clarkson: a Ferrari is a downgrade of God while the Porsche is an upgrade from a VW Beetle.

пък и Boxster-а е с боксер
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Re: !

Първоначално публикувано от vamfan
                            boxer 1.6 е перфектният, двигател, да ме извиняват колегите с twin. 1,7 16v са много зле, много се развалят, като ида при моите хора от сервиза на алфа викат" казах му аз да не купува 1,7 16в, е на сега - тва е наи-развалящия се двигател"
                            Не съм навит.Имам 1.7 16V от март месец и до сега имам един ремонт на вътрешното каре (скъсаха се болтовете от ръчкане) и един сменен датчик.Ако на това му викаш яко чупене...
                            Alfa Romeo 145 1.7 16V Boxer 95г.

Comment

Абе братлета той младежа хептен ще се обърка от вашите съвети май.Човека има 5 бона и иска алфа и това е.Що го плашите че хубава няма за тези пари,аз моята я взех от автокъща,за 5 хилки,точно преди година,ама никакви ядове нямам само консумативи и един термостат съм сменил.Според мен всичко е въпрос на късмет,а никой не знае той на каква кола ще попадне ! На мен ми е ясно че всеки има право на мнение,затова изказвам моето,а на братлето пожелавам да намери хубава колица и да си я кара сас здраве.
                              Ex: Alfa Romeo 33 Imola 1.4 8V '94
                              Ex: Alfa Romeo 145 1.4 16V TS '97
                              Ex: Аlfa Romeo 155 2.5 TD Sport '96
                              sigpic

Comment

Re: !

Първоначално публикувано от Crash
                                Първоначално публикувано от vamfan
                                boxer 1.6 е перфектният, двигател, да ме извиняват колегите с twin. 1,7 16v са много зле, много се развалят, като ида при моите хора от сервиза на алфа викат" казах му аз да не купува 1,7 16в, е на сега - тва е наи-развалящия се двигател"
                                Не съм навит.Имам 1.7 16V от март месец и до сега имам един ремонт на вътрешното каре (скъсаха се болтовете от ръчкане) и един сменен датчик.Ако на това му викаш яко чупене...
                                ами радвай се , и дано да нямаш други проблеми ( имах предвид че двигателите за калпави, не е мое мнение) иначе за ходовата част ( веки е чувал , че на италианките предниците са ломат кат невидели, като за световно)не са ни виновни колиците , а пътищата
                                НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Working...
                                X